Gaukite laikraštį "Reikia" internetu Prenumeruoti

Parduodamas išskirtinės kokybės, modernaus dizaino, pilnai įrengtas, 2016 m. statybos. namas su 21,22 a. namų valdos žemės sklypu. Namas yra vieno aukšto su mansarda. Bendras plotas 180,30 kv. m. Namas statytas sau, todėl tikrai kokybiškas ir labai patogaus išplanavimo, atitinkančio visus šeimos poreikius.
Išplanavimas. Įėjus į namą patenkama į erdvų tambūrą - holą, svetainės - virtuvės zoną, vonios kambarį. Virtuvės zonoje yra integruota visa reikiama buitinė technika. Tiek virtuvės zonoje - hole, tiek tambūre įrengtos drabužinės. Iš svetainės yra išėjimas į didelę terasą, kur galėsite rengti BBQ vakarėlius su šeima ar draugais. Didžiulių langų dėka iš svetainės atsiveria vaizdas į vidinį kiemą. Mansardoje įrengti: jaukus miegamasis su erdvia drabužine, du vaikų kambariai, bei du vonios kambariai.
Įrengimas. Ypatingo jaukumo suteikia skoningas ir šviesus namo interjeras. Įrengiant namą buvo naudojamos tik kokybiškos medžiagos ir šiuolaikiškos sistemos. Langai – 100 mm storio, klijuoto medžio. Grindys – HPL laminatas. Sienos dažytos, tapetuotos foto tapetais, kokybiškai sumontuota LED apšvietimo sistema. Namas parduodamas su visais integruotais bei minkštais baldais ir visa buitine technika. Virtuvėje ir vonios kambariuose – labai kokybiška santechnika. Jums nereikės rūpintis jokiais įrengimo darbais.
Mažus šildymo kaštus užtikrina ne tik geras namo sandarumas, kuris žiemą šildo, o vasarą vėsina namo grindis. Visa tai garantuoja Jūsų namui ilgaamžiškumą, komfortabilumą ir mažas išlaidas.
Komunikacijos. Vandentiekis - vietinis artezinis gręžinys. Kanalizacija - vietinė, infiltracija į gruntą.
Namui priklauso 21,22 arų namų valdos žemės sklypas, jaunų pušų apsuptyje. Yra dviejų vietų garažas ir erdvus kiemas.
Vieta. Namas yra nedideliame naujų gyvenamųjų namų kvartale. Tad tai itin rami vieta draugiškoje aplinkoje. Privažiavimas asfaltuotas beveik iki pat namo (žvyruotas apie 700 metrų). Šis kvartalas lengvai pasiekiamas asfaltuotu keliu tiek nuo Vilniaus, tiek nuo Molėtų. Nuo Vilniaus galima važiuoti tiek Molėtų, tiek Giedraičių plentu. Atstumas nuo Vilniaus 65 km, o nuo Molėtų 4 km. Atstumas iki Kanapinio ežero 500 m, o iki Luokesos ežero apie 1 km. Visi netoliese esantys infrastruktūriniai objektai suteikia komfortą bei kokybę gyvenant šiame name. Kadangi namas pasižymi erdve, racionaliu išplanavimu, dideliu kiemu, jis idealiai tinka visaverčiam šeimos gyvenimui, o rami kaimynystė, gamtos prieglobstis užtikrins privatumą ir kokybišką gyvenimą bei poilsį arti miesto esančioje vietovėje.

Kaina: 140000

Kontaktai
Vardas Renata
Telefonas 860532452
Miestai Molėtai