Gaukite laikraštį "Reikia" internetu Prenumeruoti

Norėtum gyventi centre, bet vakare išėjęs į balkoną negirdėti jo šurmulio? Norėtum malonaus vaizdo per langus, bet už prieinamą kainą? Norėtum investuoti į nekilnojamą turtą, bet abejoji dėl jo vertės ir atsiperkamumo ateityje? Klausimų daug, o atsakymas vienas – „Koriai“. Nedideli, modernūs, ekonomiški butai puikioje miesto vietoje, su dar puikesniu vaizdu per langus.
Eik pėsčiomis, važiuok dviračiu, viešuoju transportu, automobiliu – visus sau aktualiausius taškus mieste pasieksi mažiau nei per pusvalandį. Namo priešakyje niekada neišdygs kiti aukšti pastatai – aiški Vilniaus panorama tau rezervuota dar ilgam. Labiau už butą tau patiks nebent tavo balkonas, kuris bus labai erdvus – beveik terasa. Šalia – jau pabaigti pirmojo „Korių“ etapo namai. Juose – veiklūs, draugiški ir atsakingi kaimynai.

„Koriuose“ galėsite gyventi ekonomiškai ir visiškai savarankiškai – kiekviename bute bus įrengta centrinė kolektorinė šildymo sistema. Tai reiškia, kad žiemą butą šildysite, taip kaip norėsite ir mokėsite tiek, kiek norėsite.

Projekto statybų pabaiga numatyta 2017 m. birželį. Plačiau apie projekto eigą: www.koriai.lt/eiga

Kodėl verta rinktis „Korius“?

Patogi vieta mieste. Centro kavines, senamiesčio barus, didžiuosius prekybos centrus lengvai pasieksi pėsčiomis, o su dviračiu – net nespėsi apšilti.
Puiki investicija. Nedideli, modernūs butai netoli centro bus paklausūs visada. Kadangi prieš langus nebeišdygs jokie nauji aukšti pastatai, buto vertė ateityje tik kils.
Malonus vaizdas pro langus. Matyti miesto centrą per langus, bet negirdėti jo šurmulio – tai ne privalumas, o privilegija. Kitaip tariant – tikra urbanistinė romantika kas vakarą.
Erdvūs balkonai. Kokie vakarai be arbatos su vaizdu į tolį? Kokie savaitgaliai be šviežio oro gūsio į plaučius ryte? Didesnis balkonas – kad malonios emocijos nebūtų suspaustos.
Jauna ir dinamiška bendruomenė. Tavo kaimynai tokie, kaip ir tu – jauni, veržlūs, veiklūs, užsiėmę, bet laisvi. Jie žino, kad pokyčiai įvyksta tik, kai kažką darai pats. Skamba kaip kvietimas, ar ne?
Modernus ir išskirtinis pastatas. Šiuolaikiniai statybų standartai – tai patogaus gyvenimo garantija. Moderni namo išorė – garantuota šypsena ne tik įėjus į namus, bet ir einant link jų.

Kaina: 52700

Kontaktai
Vardas Jolanta
Telefonas 852639179
Miestai Vilnius