Gaukite laikraštį "Reikia" internetu Prenumeruoti

8 metus sėkmingai dirbanti, profesionalių aukštalipių komanda, atlieka įvairios paskirties ir sudėtingumo aukštuminius darbus visoje Lietuvoje ir projektus užsienyje. Naudodami tik atestuotą alpinistinę įrangą ir virves pasiekiame ten, kur neprivažiuoja kranai ir nepasiekia pastoliai. Saugiai ir kvalifikuotai sprendžiame nestandartines užduotis ir sudėtingiausiomis sąlygomis siūlome efektyvius ir ekonomiškus sprendimus. Laikomės visų darbų, priešgaisrinės ir aplinkos saugos reikalavimų. Nuolat tobuliname komandos įgūdžius ir žinias, atnaujiname įrangą, todėl lengvai priimame naujus iššūkius.
Įmonė dažniausiai atlieka pramoginio ir pramoninio alpinizmo darbus tokiose įmonėse kaip „Kauno oro uostas“, „Ozas“, „Žuvėdros" viešbutis, Ignalinos, Tauragės, Klaipėdos ir kiti nuotykių parkai.Visus darbus atliekame pagal naujausias technologijas su patikimų firmų sertifikuotomis medžiagomis.
Teikiame šias paslaugas: medžių genėjimas, langų ir latakų valymas, kaminų ir dūmtakių valymas, aukštuminis dažymas, virinimas, stogų dengimas, lempų keitimas, tentų-reklamų kabinimas, scenų statymas, darbas renginiuose ir kt.

Kaina: sutartinė

Kontaktai
Vardas Kęstas
Telefonas 860083990
Miestai Kaunas