Gaukite laikraštį "Reikia" internetu Prenumeruoti

Didmeninė viso mūsų produkto kaina.

Visus savo produktus mes parduodame už 80% pradinės rinkos kainos. Jie visi yra visiškai nauji originalūs tiesiogiai iš gamintojo ir dėžutėje, kuri niekada nebuvo atidaryta.

Mes parduodame tiek naują, tiek naudotą produktą, tiek mažmeninę, tiek didmeninę prekybą.

Mes siūlome 10% nuolaidą užsakant 10 vienetų, o nuo 20 ir daugiau vienetų gausite 20% nuolaidą bet kuriam jūsų perkamam produktui.

Esame skaidri ir patikima įmonė, siūlome gerus produktus ir kokybiškas paslaugas, o mūsų tikslas - patenkinti visus mūsų klientus ir užmegzti ilgalaikius verslo ryšius su jumis. Mes teikiame prieinamą kainą su geriausiu pasiūlymu.

Žemiau pateiktas mūsų parduodamų mobiliųjų telefonų sąrašas:

„Apple iPhone“, „Samsung Galaxy“, LG, „Sony Xperia“, „OnePlus“, „Google Pixel“, NOKIA, „Huawei“, CAT, HTC, „Lenovo“, „Xiaomi“, „Olympus“.

Čia pateiktas kitų parduodamų produktų sąrašas:

Vaizdo kamera, fotoaparatas, objektyvas, nešiojami grotuvai, išmanieji telefonai, planšetinis kompiuteris, skirtukas, skraidymo aparatai, nešiojamasis kompiuteris, nešiojamasis kompiuteris, Msi, kompiuteris, „PlayStation“, „GoPro“, televizorius, šaldytuvas, „SodaStream“, „Cisco Switch“, „MSI GeForce“ ir „Watch“,

Turėdami savo patirties, mes labai daug dėmesio skiriame klientų poreikiams ir teikiame aukštos kokybės gaminį ir paslaugas.

Pastaba: visos kainos nurodytos eurais (EUR)

TYRIMAI KONTAKTAI

El. Paštas: vtechelectronicseurop77@gmail.com
„Skype“: vtechelectronicseurop77
Vardas: Radomil Walczak

Kaina: 700

Kontaktai
Vardas Radomil Walczak
Telefonas
Miestai Kaunas