Gaukite laikraštį "Reikia" internetu Prenumeruoti

Per kelis metus mūsų bendrovėje susibūrė profesionalių stalių komanda. Mūsų sėkmės paslaptis: šiuolaikinė medienos apdirbimo technika, kruopščiai parinkti įrankiai, kokybiškos žaliavos, gaminio pritaikymas aplinkai ir išskirtinis dizainas. Mes esame tie, kurie pagal Jūsų norus ir fantaziją padarys norimą terasą, pavėsinę ar namelį medyje.
Visi mūsų gaminiai iš natūralaus medžio, klientui pageidaujant apdirbame dažais, laku, beicais, ekologiškomis priemonėmis. Taip pat statome karkasinius namus, šiltiname pastatus, skardiname angarus, garažus, dengiame stogus. Laikomės visų darbų, priešgaisrinės ir aplinkos saugos reikalavimų.
Didžiausią patirtį turime dirbant su naujais, originaliais projektais, galime įrengti Jūsų terasą ar pavėsinę medžių viršūnėse. Įmonė atidžiai stebi rinkos naujienas, kad klientams galėtų pasiūlyti išskirtinio dizaino, šiuolaikiškus sprendimus, kiekvieno skoniui ir kišenei.
Mūsų darbai ne tik džiugins akis, papuoš Jūsų kiemą, sodą ar namą, bet ir ilgai tarnaus. Savo gaminiams suteikiame garantiją.
Susisiekite su mumis ir mes kartu rasime geriausią sprendimą, kaip mums įgyvendinti Jūsų svajones.
Dirbame visoje Lietuvoje.

Kaina: sutartinė

Kontaktai
Vardas Kęstas
Telefonas 860083990
Miestai Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Alytus, Marijampolė, Mažeikiai, Jonava, Utenos r., Akmenė, Anykščiai, Birštonas, Biržai, Druskininkai, Joniškis, Jurbarkas, Kaišiadorys, Kazlų Rūda, Kėdainiai, Kelmė, Kretinga, Kuršėnai, Lazdijai, Molėtai, Pagėgiai, Pakruojis, Palanga, Plungė, Prienai, Raseiniai, Rokiškis, Šalčininkai, Skuodas, Tauragė, Trakai, Ukmergė, Utena